Opties na crematie

Na een collectieve crematie is het NIET mogelijk om as van uw huisdier terug te krijgen wij zullen de as voor u over zee uitstrooien. Wij varen uit vanuit de haven Stellendam en zullen daarvan de as van de groepscrematies over zee verspreiden. Wij versturen hier geen verdere berichtgeving over.

Na een individuele crematie zijn er ook andere opties. Zo kunt u ervoor kiezen om de as door ons uit te laten strooien over zee, maar ook de uitstrooiing bij ons op het uitstrooiveld te laten plaatsvinden. Ook bij een individuele crematie is er geen berichtgeving van de uitstrooiing. Het door ons laten uitstrooien van de as is kosteloos.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de as te verstrooien op een plek die voor u van betekenis is.

Naast het verstrooien van de as is het natuurlijk ook mogelijk om zelf de as te bewaren. Dit kan op verschillende manieren. Standaard hebben wij een as-busje waar alle as van uw huisdier in zal zitten. Daarnaast hebben wij strooikokers en een uitgebreide collectie aan diverse urnen. Via deze link kunt u alle aandenken bekijken. U kunt natuurlijk ook uw eigen urn of sieraad bij ons afgeven of meenemen zodat wij deze voor u kunnen vullen.

De as weer thuis krijgen

U kunt ervoor kiezen om bij ons de as en/of andere aandenken zelf te komen ophalen. Dit kan alleen op afspraak en dit kan van:


Maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:30 uur.

Op zaterdagen kunt u tussen 09:00 uur en 15:30 uur op afspraak bij ons langs komen.

Op zondagen zijn wij gesloten voor het ophalen van as. Wij zijn dan uitsluitend bereikbaar voor het brengen of laten ophalen van uw huisdier. 

Het is ook mogelijk om de as en/of andere aandenken van uw huisdier door ons bij uw dierenarts te laten bezorgen. Wij bezorgen deze dan zelf bij uw dierenkliniek. Zij laten het dan aan u weten dat er voor u iets bezorgd is. 

Naast het bezorgen kunnen wij ook per aangetekende post verzenden. Dit gebeurt met PostNL.

Voor beide bezorgopties rekenen wij € 12,50.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw aandenken(s) thuis te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij binnen de Hoeksche Waard € 29.50 en daarbuiten € 39.50.